Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καθαρισμός ρεμάτων στην Κασσάνδρα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες του Δήμου Κασσάνδρας για τον καθαρισμό των ρεμάτων με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.



Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Κασσάνδρας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κασσάνδρας.

Ως τώρα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των ρεμάτων της Σίβηρης, τα οποία αποτελούσαν εστία κινδύνου για την περιοχή και σύμφωνα με τον αντίστοιχο προγραμματισμό της διοίκησης του Δήμου Κασσάνδρας, άμεσα θα ακολουθήσουν καθαρισμοί στα ρέματα της Ν. Φώκαιας και του Πευκοχωρίου.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να καθαριστεί σχεδόν το σύνολο των ρεμάτων της Κασσάνδρας.

Η αντιπλημμυρική προστασία και η ασφάλεια των πολιτών, αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο της Δημοτικής αρχής Κασσάνδρας καθώς η κλιματική αλλαγή εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για το φυσικό περιβάλλον και η πλέον αξιόπιστη λύση είναι η πρόληψη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα