Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Μουδανιών επισκέφθηκε ο Απ. Πάνας

Το υποκατάστημα του πρώην ΙΚΑ (νυν ΕΦΚΑ) στα Νέα Μουδανιά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας.

Ενημερώθηκε επισταμένως από τον προϊστάμενο, κ.Φώτη Γαλμπάδη για το μείζον θέμα που έχει ανακύψει με την υποβάθμιση του υποκαταστήματος και τη μεταφορά των δραστηριοτήτων του στο ΙΚΑ Πολυγύρου, αν προχωρήσει η προγραμματισμένη υποβάθμιση σε Αποκεντρωμένο Τμήμα, όπως και τελικώς “πέρασε” στο Π.Δ 8/2019.

 

Συζήτησε με τους εργαζομένους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη σπουδαιότητα του έργου τους, τις ιδιαιτερότητες του Νομού και το πλήθος των πολιτών που εξυπηρετείται.

 

Επίσης για το θέμα συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά, ο οποίος έχει προβεί σε σειρά σημαντικών ενεργειών για το συγκεκριμένο θέμα.

 

" Απο τη πλευρά μου ενημέρωσα ότι στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού μου ελέγχου έχω καταθέσει ήδη επίκαιρη ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων οπού θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες. Επίσης ζήτησα να υπάρξει κοινός συντονισμός των φορέων και της πολιτικής ηγεσίας της Χαλκιδικής, προκειμένου να μην υλοποιηθεί η συγκεκριμένη απόφαση που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους επιχειρηματιες και τους κατοίκους της περιοχής" ανέφερε ο κ. Πάνας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα