Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας υλοποιήθηκαν δράσεις στην Κοινότητα Κρήνης.

 

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στο Φράγμα της Κρήνης με τη συμμετοχή εθελοντών, καθώς και πότισμα των δέντρων. Επίσης, τοποθετήθηκαν πινακίδες περιβαλλοντικής προστασίας του χώρου, πάγκοι ξεκούρασης, καλάθια σκουπιδιών, σταντ ποδηλάτων κι έγινε σήμανση ποδηλατικής διαδρομής.

Αφού καθαρίστηκε ο περιβάλλων χώρος και βάφτηκαν τα τοιχία περίφραξης, ακολούθησαν οι συμμετέχοντες την περιπατητική διαδρομή από το Φράγμα μέχρι το Μονοπήγαδο κι αντίστροφα, μια διαδρομή περίπου 12 χιλιομέτρων. Το απόγευμα της ίδια ημέρας απελευθερώθηκαν γόνοι για εμπλουτισμό της λίμνης του φράγματος με νέα είδη ψαριών και η μέρα έκλεισε με ψάρεμα στο Φράγμα.

 

Την επομένη μέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε περιπατητική διαδρομή 12 χιλιομέτρων από την Κρήνη στο περιηγητικό μονοπάτι Πετραλώνων, κορυφή βουνού Κατσίκα κι επιστροφή στο Φράγμα της Κρήνης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα