Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Αδελφοποίηση του Δήμου Αριστοτέλη με τον Δήμο Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης

Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας πρόκειται να υπογράψουν ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Γεώργιος Ζουμπάς και ο δήμαρχος Σέστρορετσκ Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας κ. Alexander Belsky, βάζοντας τις βάσεις μιας μακροχρόνιας και πολύπλευρης σχέσης των δύο Δήμων. Ο δήμος του Σεστρορετσκ, ένας από τους εννιά ομόσπονδους δήμους της Αγίας Πετρούπολης, είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής, κέντρο λουτροθεραπείας και μονάδων ευεξίας.

 

Η τελετή της Αδελφοποίησης των δύο δήμων εντάσσεται στις εκδηλώσεις του επετειακού έτους Αριστοτέλη, και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού στην Ιερισσό.

Στη ξένη αντιπροσωπία θα συμμετέχουν εκτός από το δήμαρχο του Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας, ο αντιπεριφερειάρχης και ο υφυπουργός Εξωτερικών της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης, αντιπροσωπία επιχειρηματιών της περιοχής και ο πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη.

 

Η συνεργασία των δύο δήμων στους τομείς του τουρισμού, του εμπορίου, του πολιτισμού και των μορφωτικών ανταλλαγών, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής του δήμου Αριστοτέλη.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα