Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Ν. Προποντίδας -ΦΩΤΟ-

Ορκίστηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο γεμάτο από κόσμο ανοικτό θέατρο Ν. Μουδανιών ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη των συμβουλίων των Κοινοτήτων και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου Νέας Προποντίδας για τη θητεία 2019-2023.

 

Την τελετή του θρησκευτικού όρκου τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος. Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς και Απόστολος Πάνας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής Γεώργιος Παπαδόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ Γιώργος Πασαλής, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόριος Τάσιος, οι πρώην βουλευτές Βλάχου Σωτηρία και Καρανάσιος Ευθύμιος, επίσημοι προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου.

 

Τη διάθεση συνεργασίας για το καλό του τόπου εξέφρασαν στους χαιρετισμούς τους οι επικεφαλής των παρατάξεων της Μειοψηφίας Τσούφης Δημήτριος, Μαυρομιχάλη Θεοδώρα και Κολογκούνης Παναγιώτης.

 

Ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, αφού ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, κάλεσε όλους τους εκλεγμένους σε διαρκή εγρήγορση και δράση, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο δρόμος της αυτοδιοίκησης δεν είναι εύκολος. Πολλές φορές οι ιδέες μας εκ πρώτης όψεως φαίνονται απραγματοποίητες, ωστόσο η θέληση, οι σωστές αποφάσεις και η συνεργασία είναι ο οδηγός για να γίνει το ανέφικτο εφικτό” για να καταλήξει “Επιθυμώ να δώσουμε μία αμοιβαία υπόσχεση ότι θα χαράξουμε από κοινού το μέλλον με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στις επόμενες γενιές κι ότι θα εργαστούμε ανιδιοτελώς με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου”.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα