Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Υπεγράφη η σύμβαση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης στην Καλλιθέα

Υπεγράφη την Τετάρτη η σύμβαση του έργου κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης στην Καλλιθέα από τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής (ΑΝΕΤΧΑ) Γιώργο Πασαλή και τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης «Ευρώπη ‘87» Πευκοχωρίου, Κυριάκοου Παπαχαραλάμπους, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιώργου, του δημάρχου Κασσάνδρας Βασίλη Κυρίτση.

 

Το έργο εντάχθηκε στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER και είναι προϋπολογισμού  600.000 ευρώ, ενώ οι εργασίες θαα διαρκέσουν ένα χρόνο. 

Το Γυμναστήριο θα ανεγερθεί σε δημοτική έκταση και σύμφωνα με το σχεδιασμό ο αγωνιστικός χώρος θα έχει ελεύθερο ύψος εσωτερικά έως 9,5 μέτρα και διαστάσεις στεγάστρου 27,10 μ. X 35μ. προκειμένου να καλύπτει τις απαιτήσεις και για τοπικούς και διασυλλογικούς αγώνες.

 

Επίσης στο χώρο θα υπάρχουν κυλιόμενες- συρταρωτές κερκίδες με διαζώματα χωρητικότητας περίπου 180 ατόμων. 

Ο χώρος των βοηθητικών λειτουργιών θα είναι κλειστός και θα περιλαμβάνει είσοδο, το χώρο υποδοχής- ελέγχου, κυλικείο, ιατρείο– φυσικοθεραπευτήριο, WC, WC AMEA, δύο αποδυτήρια, ξεχωριστό αποδυτήριο ΑΜΕΑ και αποθήκη-γραφείο προπονητή.

Στον εξωτερικό χώρο και με ανεξάρτητη είσοδο θα κατασκευαστεί βοηθητικός χώρος που αρχικά θα λειτουργήσει ως μια αποθήκη με εύκολη πρόσβαση και στη συνέχεια θα μπορεί να φιλοξενήσει λεβητοστάσιο για τις ηλεκτρομηχανολογικές ανάγκες των εγκαταστάσεων και του αθλητικού χώρου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα