Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Δεκαπενταύγουστος στο προσκύνημα της Μεγάλης Παναγίας -ΦΩΤΟ-

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου στο προσκύνημα της Μεγάλης Παναγίας χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου. Το απόγευμα της Τετάρτης τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια εψάλησαν τα εγκώμια της Θεοτόκου και έγινε περιφορά της Ιερής Εικόνας.

 

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Μ. Παναγία παραβρέθηκαν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝ.ΑΛ, Απόστολος Πάνας, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, η περιφερειακή σύμβουλος, Κατερίνα Ζωγράφου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής. 

 

Στο Ιερό Προσκύνημα της Μεγάλης Παναγίας σήμερα το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία. Συνέρρευσαν φέτος, όπως και κάθε χρόνο, χιλιάδες πιστοί από τη Χαλκιδική και τη Βόρεια Ελλάδα για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν στη Μεγαλόχαρη.

 


Μεγάλη Παναγία Χαλκιδική

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα