Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Για μπάνιο στη Χαλκιδική και οι δρόμοι της υπομονής -ΦΩΤΟ-

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε πολύ νωρίς για τη Χαλκιδική και χιλιάδες ταξιδιώτες κατηφόρισαν για τις παραλίες της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας αυτό το καυτό και τελευταίο Σάββατο του Ιουλίου.

 

Στις 10.30 το πρωί στο φανάρι της Γερακινής η κατάσταση ήταν αφόριτη. Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, σταμάτα ξεκίνα με αργούς ρυθμούς και η ουρά έφθανε μέχρι τον οικισμό των Καλυβών.

Η τροχαία μέχρι εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο στα φανάρια της Νικήτης, όπου η κατάσταση ήταν υποφερτή. 

Στην Κασσάνδρα το "ορφανό" χιλιόμετρο έκανε και σήμερα το θαύμα του. Καθυστερήσεις και ουρές ξεκίνησαν από νωρίς, όμως στη 1.30 το μεσημέρι η ουρά στο ρεύμα προς Κασσάνδρα έφθανε μέχρι τα Ν.Μουδανιά και τα αυτοκίνητα να παραμένουν ακινητοποιημένα.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Λίγο πριν το μεσημέρι αυτοκίνητο της τροχαίας έφθασε στο φανάρι της Γερακινής. 

 

Οπλιστείτε με υπομονή, καφέ και δροσερό νερό, ακολουθήστε τις οδηγίες της τροχαίας και κάποια στιγμή θα φθάσετε στον προορισμό σας για να απολαύσετε τη θάλασσα και το καλοκαίρι!

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα