Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Κατασκευή ράμπας για άτομα με κινητικά προβλήματα στο ανοιχτό θέατρο Ν. Μουδανιών

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή ράμπας για τα άτομα με κινητικά προβλήματα στο ανοιχτό θέατρο Ν. Μουδανιών δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δρώμενα που πραγματοποιούνται σε αυτό. Με την κατασκευή της παρακάμπτονται τα σκαλοπάτια και αποκτούν πρόσβαση στο τελευταίο διάζωμα όπου υπάρχει και πρόβλεψη καθισμάτων για τους συνοδούς τους. Λύνεται έτσι το πρόβλημα πρόσβασης των ΑΜΕΑ στο ανοιχτό θέατρο το οποίο δημιουργήθηκε εξαιτίας των έργων.

“Η ευαισθησία της δημοτικής αρχής για τα ΑΜΕΑ είναι γνωστή. Είναι αυτονόητο για εμάς ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για την διευκόλυνση τους, την προσβασιμότητα και την συμμετοχή τους στην κοινωνική ζωή. Τους θέλουμε δίπλα μας, τους στηρίζουμε” ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που κατασκευάζεται, πρόσβαση για τα ΑΜΕΑ θα υπάρχει και από την κάτω είσοδο του θεάτρου.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα