Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ. Μάλαμα : θα είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται

Τις πληγείσες περιοχές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στους δήμους Σιθωνίας, Νέας Προποντίδας και Κασσάνδρας επισκέφτηκε εκ νέου σήμερα, η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Κυριακή Μάλαμα, στo πλαίσιo της παρακολούθησης των διαδικασιών αποκατάστασης των ζημιών και της στήριξης των ανθρώπων που δοκιμάζονται. Οι επισκέψεις αυτές ολοκλήρωσαν την περιοδεία που ξεκίνησε χθες, καλύπτοντας το σύνολο των περιοχών που βίωσαν τις καταστροφές. 

 

Η βουλευτής επισκέφτηκε σήμερα τις κοινότητες της Σάρτης, της Συκιάς και του Νέου Μαρμαρά, καθώς και τα Νέα Μουδανία και τη Νέα Φώκαια, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγούς, για την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης των υποδομών που επλήγησαν και για τη διαδικασία αποζημίωσης των καλλιεργειών από τον ΕΛΓΑ. Όπως διαπιστώθηκε, οι διαδικασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης και της υδροδότησης αντιμετωπίζουν προβλήματα και καθυστερήσεις, καθώς το εύρος των καταστροφών είναι τεράστιο. Επίσης, η Κυριακή Μάλαμα επισκέφτηκε διάφορες αγροτικές καλλιέργειες, διαπιστώνοντας τις ανυπολόγιστες ζημιές που έχουν υποστεί πολλές από αυτές. 

Όπως τόνισε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στόχος όλων είναι ο συντονισμός δυνάμεων στην κατεύθυνση της στήριξης του παραγωγικού ιστού της περιοχής και στο επίπεδο του τουρισμού και στο επίπεδο της αγροτικής οικονομίας. Εξέφρασε την βαθιά θλίψη της για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των οικογενειών, των επιχειρήσεων και των αγροτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα.   

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα