Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μ. Καρράς: Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφές

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας επλήγη σφοδρά από τη χθεσινή θεομηνία, ενώ και οι επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα όρια του Δήμου. Ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς αναφέρει:

 

"Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για τη θεομηνία που έπληξε το Δήμο μας χθες, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019. Η τραγωδία που εξελίχθηκε στη διάρκεια της νύκτας στο δήμο μας είναι ανεπανάληπτη. Θρηνούμε όλοι μας για την απώλεια των ψυχών που χάθηκαν.


Σαν δημοτική αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους φορείς προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφές και να δώσουμε λύσεις.
Από τις 06:00 το πρωί πραγματοποιούνται στο δημαρχιακό μέγαρο στα Ν.Μουδανιά συσκέψεις με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκο, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μ.Χρυσοχοΐδη, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ.Καραμανλή, τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Θ.Καράογλου, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α.Τζιτζικώστα, το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ν.Χαρδαλιά παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας.


Παράλληλα έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για τους πληγέντες στις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας. Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου μας, 2373350264, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 11:00 το βράδυ και θα δέχεται κλήσεις προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους δημότες μας."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα