Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Στρατός στέλνει μηχανήματα και γεννήτριες στη Χαλκιδική -ΦΩΤΟ-

Μηχανήματα και γεννήτριες στέλνουν οι ένοπλες δυνάμεις στη Χαλκιδική όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα από τη φονική κακοκαιρία που άφησε πίσω της έξι νεκρούς το βράδυ της Τέταρτης.



«Η δική μου δουλειά και του υπουργείου είναι να έχουμε όλα τα μέσα διαθέσιμα να επιχειρήσουν στο πλαίσιο του σχεδίου που υπάρχει» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος και τόνισε την παρουσία στη σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη του διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού.


«Οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες και μεταφέρουν μηχανήματα για να αποκαταστησουν ζημιές. Θα διατεθούν γεννήτριες μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στον κεντρικό πυλώνα στο πρώτο "πόδι"» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε, τέλος, ότι «πρέπει να δούμε ότι τα φαινόμενα αυτά δεν είναι έκτακτα, αλλά τακτικά» επισημαίνοντας ότι «προέρχομαι από τη Βόρεια Ελλάδα και είναι η τέταρτη φορά σε ένα μήνα που έχουμε τέτοια τοπικά φαινόμενα στην περιοχή».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα