Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Αρναία γιόρτασε τους Αγίους Αναργύρους -ΦΩΤΟ-

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών, εορτάστηκε και φέτος η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αρναίας.

 

Εκατοντάδες πιστών βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιουνίου στο Ναό για να παρακολουθήσουν με ευλάβεια τον Εσπερινό.

 

Ανήμερα της εορτής των Αγίων, 1η Ιουλίου, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου και ακολούθησε η περιφορά της Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της γραφικής κωμόπολης της Αρναίας, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.

 

Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, ο τέως Υπουργός και Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μητροφάνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς, Ευθύμης Καρανάσιος και Γρηγόρης Τάσιος, οι τέως Αντιδήμαρχοι Χαράλαμπος Λαζαρίδης και Γιάννης Λαμπρινός, ο τέως Δήμαρχος Αρναίας Αστέριος Καραστέργιος, ο Θανάσης Τσιάλας τέως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δημήτρης Αλεξανδρής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Σχολείων, Φορέων και Συλλόγων της περιοχής.

του Στ.Ρήγα

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα