Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

"Δημιουργια Ξανά!" Οι υποψήφιοι στη Χαλκιδική

Η «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!» - ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ συμμετέχει δυναμικά στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, με 203 υποψήφιους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, επιδιώκοντας να αποτελέσει τη φωνή της λογικής, της δικαιοσύνης και της ανάπτυξης, και να «βάλει πλάτη» σε όποια ουσιαστική μεταρρυθμιστική προσπάθεια επιχειρηθεί από την επόμενη κυβέρνηση. 

 

Στην Εκλογική Περιφέρεια Χαλκιδικής υποψηφιότητές της είναι οι εξής: 

 

ΒΑΓΓΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ)

Κατάγεται από την Πορταριά. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Επί μία εικοσαετία, εξέδιδε τις εφημερίδες «ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» και «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Έχει γράψει λογοτεχνικά και θεατρικά έργα, καθώς και λαογραφικές μελέτες για τα δημοτικά τραγούδια και τα λαϊκά παραμύθια της Χαλκιδικής.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο του για την Ιστορία της Πορταριάς.

 

ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΑ ΣΩΣΑΝΝΑ

Κατάγεται από τη Συκιά. Από την παιδική της ηλικία, ζει με την οικογένειά της (ως μετανάστρια) στη Γερμανία, όπου έχει σπουδάσει Αισθητική και Ποδολογία, την οποία ασκεί ως επάγγελμα.

Επί πολλά χρόνια, απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα, σε διάφορα επαγγέλματα, ιδιαίτερα στον χώρο της εστίασης.

Παράλληλα, εκδηλώνει το καλλιτεχνικό της ενδιαφέρον στη Ζωγραφική.

 

ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Πρώην διευθυντικό στέλεχος της Eurobank, ασχολήθηκε με φροντιστήρια Μαθηματικών, Πληροφορικής και Οικονομικών σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης, ενώ σήμερα είναι υπάλληλος λογιστηρίου στη Χαλκιδική.

Έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο ΑΠΘ και Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο ΠΑΜΑΚ, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά από το ΕΑΠ.

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΞΑΝΑ!» στο Ν. Χαλκιδικής (2012) και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας με τον συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά» (2014).

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα