Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων ErasChOOL από το Europe Direct Halkidiki

Την παρουσίαση των αποτελεσμάτων “erasChOOL” 2019 διοργανώνει το EUROPE DIRECT HALKIDIKI σε συνεργασία με το BUSINESS MENTALITY.

 

Εάν  είσαι νέος ηλικίας 14 έως 30 ετών  και ενδιαφέρεσαι για τις ευκαιρίες που σου προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, είσαι ευπρόσδεκτος στην εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00 – 15:00 στα γραφεία του EUROPE DIRECT HALKIDIKI στο εμπορικό κέντρο ΕΝΩΣΗ στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

 

Η δράση του προγράμματος, αφορά τα αποτελέσματα που προέκυψαν μέσα από τις επισκέψεις σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, όπου οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

 

Μετά τη παρουσίαση των αποτελεσμάτων, θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και πως μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετέχει σε αυτά.  Επίσης θα γίνει διανομή εντύπων ενημέρωσης από τα γραφεία του EUROPE DIRECT HALKIDIKI

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα