Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Α.Ζωγράφος καλεί τους δημάρχους της Χαλκιδικής σε... συστράτευση

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημάρχους της Χαλκιδικής απηύθυνε ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος  προκειμένου απο κοινού να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του Νομού.

 

Ο κ. Ζωγράφος, μιλώντας στην εκπομπή της Μαρίας Παπαδημητρίου στο Radio Ηalkidiki 98.8fm,  επεσήμανε πως ήδη έχει συζητήσει για το θέμα με τον δήμαρχο Σιθωνίας και παλιό συνεργάτη του Ιωάννη Τζίτζιο, ο οποίος και είναι σύμφωνος με μια τέτοια πρωτοβουλία.

 

Κάλεσε τους δημάρχους Κασσανδρας, Ν.Προποντίδας και Αριστοτέλη σε κοινό "μετωπο" για τη διευθέτηση ζητημάτων όπως χρηματοδοτήσεων έργων απο ΕΣΠΑ, ολοκλήρωσης οδικών και λιμενικών έργων αλλά και των φραγμάτων της Χαλκιδικής.

 

"Γνωρίζετε καλά ότι πιστεύω στο η ισχύς εν τη ενώσει και είμαι σίγουρος ότι αν συνδυάσουμε τις δυνάμεις μας θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε έργα που εδώ και καιρό έπρεπε να είχαν τελειώσει" σχολίασε ο κ . Ζωγράφος καλώντας τους συνάδελφους του σε κοινή προσπάθεια.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα