Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Γιαγιά και εγγονή θύματα ένοπλης ληστείας στο Πευκοχώρι

Μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής της, οι αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν σε μονοκατοικία στο Πευκοχώρι, όπου, με την απειλή πιστολιών, ακινητοποίησαν μία γυναίκα 61 ετών.

 

Το σχέδιο των πέντε ληστών φαινόταν οργανωμένο και εφαρμόστηκε κατά γράμμα. Αφού κλείδωσαν γιαγιά και εγγονή σε δωμάτιο του σπιτιού "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο που περιείχε 27.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Η ληστεία συνέβη, χθες το απόγευμα και ερευνάται από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου.

 

Όπως καταγγέλθηκε, οι δράστες ήταν πέντε και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ δύο εξ αυτών κρατούσαν πιστόλια. Η μονοκατοικία - στόχος, ανήκει σε Ουκρανό επιχειρηματία, που την ώρα της ληστείας απουσίαζε.

 

Οι ληστές ενδεχομένως να το γνώριζαν κι όταν μπήκαν στο σπίτι συνάντησαν στο εσωτερικό του τη μητέρα του ιδιοκτήτη και την κόρη του. Μάλιστα ως μέσο διαφυγής χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο της συζύγου του επιχειρηματία, στο οποίο "φόρτωσαν" το χρηματοκιβώτιο.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα