Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Η Εύα Καϊλή επισκέφθηκε τη Χαλκιδική

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία διεκδικεί εκ νέου θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις προσεχείς εκλογές, επισκέφθηκε τη Χαλκιδική και είχε συνάντηση με στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ., τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Κωνσταντίνο Παπουτσή και τον υποψήφιο βουλευτή Χαλκιδικής, Απόστολο Πάνα. 

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής σχολίασε από τα Ν. Μουδανιά ότι ένα διψήφιο ποσοστό για το ΚΙΝΑΛ στις Ευρωεκλογές θα είναι το πιο ηχηρό μήνυμα κατά της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Καϊλή ανέφερε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι η δημιουργία μίας  ισχυρής προοδευτικής συμμαχίας στην Ευρώπη, η οποία θα αποκαταστήσει την εικόνα της Ένωσης ως φορέα ασφάλειας, ευημερίας, προόδου και κυρίως εγγυητής αξιοπρέπειας και σιγουριάς για τους πολίτες.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.