Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση με τον υπουργό ΥΠΕΝ Γ. Σταθάκη είχαν η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και η βουλευτής Κ. Ιγγλέζη

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό ΥΠΕΝ Γ. Σταθάκη  στο υπουργείο, είχαν αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής και η βουλευτής Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη. 

 

Η συνάντηση είχε ως θέμα συζήτησης την συνεχιζόμενη δραστηριότητα της "Ελλ. Χρυσός" στις Σκουριές και η αναγκαιότητα της άμεσης ακύρωσης αυτής της δραστηριότητας στην συγκεκριμένη περιοχή. 

 

Από την μεριά του υπουργείου επαναβεβαιώθηκε η θέση της πολιτείας για αυστηρή τήρηση της νομιμότητας και των υποχρεώσεων της εταιρίας για την διασφάλιση και την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των πολιτών.

 

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι "για δεύτερη συνεχόμενη φορά η επίσκεψη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στο υπουργείο, "ακολουθείται" από ολιγομελή ομάδα εργαζομένων της εταιρίας που απαιτεί και εκβιάζει ταυτόχρονη συνάντηση με τον υπουργό..."

halkidikinews.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα