Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Το μέλι Γεωργάκα συνεχίζει να βραβεύεται διεθνώς

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το μέλι Γεωργάκα απο την Αρναία διακρίθηκε ανάμεσα σε εξαιρετικά μέλια από όλο τον κόσμο στον διαγωνισμό London honey Awards 2019 και ξεχώρισε αποσπώντας για το μέλι ΠΕΥΚΟΥ GOLD AWARD και για το μέλι από άνθη ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ BRONZE AWARD.

 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικά βραβεία αφού ο διαγωνισμός αφορούσε αποκλειστικά και μόνο μέλια, είναι διεθνής και η επιτροπή αποτελείται από εξειδικευμένους γευσιγνώστες μελιού απ’όλο τον κόσμο.

 

Κάθε χρόνο οι διακρίσεις που αποσπούν τα προϊόντα μας είναι σημαντικές αφού οι διαγωνισμοί αυτοί είναι διεθνείς και αναγνωρίσιμοι από όλους όσους ασχολούνται με την γαστρονομία.

 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε που ανταποκρίνεστε δείχνοντας την προτίμηση σας στα προϊόντα μας γιατί το μεγαλύτερο βραβείο είναι τα όμορφα λόγια και οι θετικές κριτικές από εσάς που μας επιλέγετε" αναφέρει η οικογένεια Γεωργάκα. 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα