Δευτέρα, 18 Μαϊος 2026

Ε Επικαιρότητα

Τραυματίστηκε 54χρονος από εκπυρσοκρότηση καραμπίνας

Ένας 54χρονος που τραυματίστηκε στον μηρό, όταν εκπυρσοκρότησε η κυνηγητική καραμπίνα που διέθετε νόμιμα ο φίλος του.

 

Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Καλλικράτεια και σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 54χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, φαίνεται πως περιεργαζόταν την καραμπίνα κι ενώ βρισκόταν σε σπίτι με φίλους, επ' ευκαιρία της Πρωτομαγιάς.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Ο ιδιοκτήτης της καραμπίνας, Έλληνας υπήκοος, συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη όπλου, αλλά αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

 

 


🎞️ Σύζευξη αρχαίων πολιτισμών, όπως αυτοί της Ελλάδας και της Γεωργίας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου, στις 20:00, στην πλατεία του Πύργου Προσφορίου της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, μέσω μιας αφηγηματο-χορευτικής παράστασης, αφιερωμένης στην οινική παραγωγή του Άθωνα και του Καύκασου.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα