Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη οι εργασίες της μεγάλης επένδυσης στον Αϊ - Γιάννη της Σιθωνίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του τουριστικού χωριού και του ξενοδοχείου που αποτελούν μέρος του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου ύψους 50 εκατ. ευρώ που θα υλοποιήσει ο Όμιλος της Μεντεκίδης Κατασκευαστική στην παραλία Αγίου Ιωάννη Νικήτης.

Οι εργασίες στο ξενοδοχείο προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ενώ πριν ένα μήνα δόθηκαν οι άδειες κατασκευής υποδομών και μέσα στο χρόνο αναμένεται να εκδοθεί και η άδεια δόμησης για το τουριστικό χωριό. Οι εργασίες αρχικά αφορούν στην κατασκευή υποδομών και δρόμων που απαιτούνται για την ανάπτυξη του τουριστικού χωριού.

 

Στόχος είναι το τουριστικό χωριό να αποπερατωθεί το 2021 τόνισε μιλώντας στη Voria.gr o διευθύνων σύμβουλος της Μεντεκίδης Κατασκευαστική, Γιώργος Μεντεκίδης.

Στο παραθεριστικό χωριό, όπως επισημαίνει ο κ. Μεντεκίδης, θα κατασκευαστούν περί τις 150 κατοικίες.  Κατά μέσο όρο η κάθε κατοικία θα εκτείνεται σε 200 τμ. «Οι κατοικίες θα είναι μεγάλες, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τη ζήτηση που θα υπάρξει» αναφέρει ο κ. Μεντεκίδης.

 

Ο προϋπολογισμός του έργου αγγίζει περί τα 25 εκατ. ευρώ και εντάσσεται σε συνολική επένδυση ύψους 50 εκατ. ευρώ, που αφορά και στο υπό κατασκευή πεντάστερο ξενοδοχείο, δυναμικότητας 500 κλινών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Ομίλου το ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει εντός του 2020, ενώ το τουριστικό χωριό αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021.

πληροφορίες voria.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα