Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μανώλη Καρρά στα Ν. Μουδανιά

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Ν.Προποντίδας, Μανώλη Καρρά και του συνδυασμού «Νέα προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος"  στα Νέα Μουδανιά το Σαββάτο 6/5/2019.

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς ξεκινώντας την ομιλία του τόνισε:

«Σαν χθες ήταν, πριν 5 χρόνια που διεκδικήσαμε την ψήφο σας, με όραμα, με πίστη, με ήθος, με αρχές, με ισοτιμία να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό Δήμο. Εργαστήκαμε άοκνα, επίμονα, μεθοδικά, συλλογικά, δημιουργικά και καταφέραμε να υλοποιήσουμε έργα υποδομής, να καλλιεργήσουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, να υποστηρίξουμε τις δράσεις της κοινωνίας των πολιτών».

Ζήτησε την εκ νέου στήριξη των συμπολιτών στο πρόσωπο του και στο συνδυασμό του που απαρτίζονται από παλιούς αλλά και νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες, με περίσσια αγάπη για τον τόπο τους και με ειλικρινή διάθεση για προσφορά.

Τόνισε ότι το έργο που πραγματοποίησε η δημοτική αρχή, είναι τόσο μεγάλο, που δεν σταμάτησε ούτε από εμπόδια, ούτε από καταγγελίες , ούτε από μικροψυχία και μικροπολιτική.

Έκλεισε την ομιλία του, μέσα από τις επιφυμίες του κόσμου λέγοντας: «Δεσμεύομαι, ότι γι’ ακόμη μία τετραετία θα είμαι καθημερινά δίπλα σας, έτοιμος πάντοτε να δώσω εγώ και οι συνεργάτες μου ότι καλύτερο διαθέτουμε στην υπηρεσία του δημότη, στην υπηρεσία του Δήμου. Καλό αξιοπρεπή και νικηφόρο αγώνα! Μαζί συνεχίζουμε!»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα