Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στην Aρναία -ΦΩΤΟ-

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Με πρωτοφανή κοσμοσυρροή και υπό τους ήχους του ¨Μακεδονία Ξακουστή¨ από την Φιλαρμονική, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Αρναία στο πλαίσοιο του εορτασμού της εθνική επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Η ημέρα ξεκίνησε με το Εωθινό. Η Φιλαρμονική παιάνισε το πρωί στους δρόμους της κωμόπολης εμβατήρια και υψώθηκε η Σημαία μπροστά από το Δημαρχείο.

Στη συνέχεια τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού, κ.κ. Θεοκλήτου. Μετά τη δοξολογία, κλήρος και λαός κατευθύνθηκαν στο μνημείο των ηρώων όπου εψάλη η επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων.

Ακολούθησε παρέλαση από τους μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων της Αρναίας.

Τον Δήμο Αριστοτέλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κωτάκης. Παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γεώργιος Διαμαντούδης, ο τέως Υπουργός Χρήστος Πάχτας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γεώργιος Χαϊδευτός, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δημήτριος Αλεξανδρής, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Αρναίας, τέως Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

του Στ. Ρήγα

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα