Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη Απ. Τζιτζικώστας και Γ. Γιώργου στα εν εξελίξει έργα

Τη Χαλκιδική επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας,για να παρουσιάσει τις δράσεις του ΕΣΠΑ για ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί έργα και υποδομές που υλοποιήθηκαν ή είναι σε διαδικασία κατασκευής μέσω του ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

 

Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιώργο επισκέφθηκε εκπαιδευτήρια του Δήμου Ν Προποντίδας, καθώς και αντιπλημμυρικά έργα στα Ν Μουδανιά και το Διονυσίου.

Στη συνέχεια έφθασε μέχρι τον κόμβο του Σάνη, όπου διαπίστωσε την ανάγκη ολοκλήρωσης του παράπλευρου δικτύου της Εθνικής οδού Ν Ποτίδαιας - Κασσάνδρας αλλά και του έργου Ν Μουδανιά - Ποτίδαια (έργο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ) που για άλλη μια χρονιά θα ταλαιπωρήσει Χαλκιδικιώτες κ επισκέπτες του νομού.

 

Απαραίτητες κρίθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης που ξεκίνησαν σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού. Χθες μάλιστα γίνονταν διαγραμμίσεις και συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο Ν Μουδανιών - Νικήτης στο ύψος του Αγ Μάμαντος, ενώ θα συνεχιστούν καθόλη την διάρκεια του έτους σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα