Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μανώλη Καρρά στο Δήμο Ν.Προποντίδας

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Την εκ νέου υποψηφιότητα του για τον Δήμο Νέας Προποντίδας, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο, στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών.

 

Ο νυν Δήμαρχος έκανε απολογισμό του έργου του για την 5ετία που πέρασε, έργο τεράστιο που σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και συνεχίζει να υλοποιείται σε όλα τα επίπεδα του Δήμου. Στη συνέχεια, παρουσίασε τις θέσεις του και την στρατηγική του για την επόμενη 4ετία, καλώντας όλους τους δημότες να τον εμπιστευθούν και πάλι για έναν «Τόπο που αξίζει το καλύτερο, το άριστο, το πρωτοποριακό, το καινοτόμο, το σύγχρονο»!

 

Με το σύνθημα «Μαζί ξεκινήσαμε, Μαζί συνεχίζουμε για τον Δήμο Νέας Προποντίδας», έκλεισε την ομιλία του ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς ξεσηκώνοντας το ήδη ενθουσιασμένο κοινό που τον παρακολούθησε με προσοχή για μία περίπου ώρα, καλώντας τους πολίτες να τον εμπιστευθούν και πάλι στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Στο τέλος της ομιλίας του, δέχτηκε ανθοδέσμη από Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, μία ομάδα την οποία στήριξε και βοήθησε με όλες τις καινοτόμες δράσεις που πραγματοποίησε και θα συνεχίσει να το κάνει για την τόσο ευαίσθητη αυτή ομάδα της κοινωνίας μας!

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα