Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης ξεκινούν αύριο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου και αφορούν σε συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και θα πραγματοποιηθούν στη χιλιομετρική θέση 13+000, έως το ύψος του κόμβου Ρυσίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Μουδανιά σε διάφορες θέσεις.


Για την εκτέλεση των ασφαλτικών εργασιών προβλέπεται να γίνει αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία είτε αριστερή και μεσαία), ανάλογα με τη θέση της επέμβασης. Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα