Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στη βόρεια Χαλκιδική

 Με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της βόρειας Χαλκιδικής λόγω των χιονοπτώσεων. 

Το Άγιο Όρος είναι ντυμένο στα λευκά και σε όλη τη χερσόνησο τα οχήματα κινούνται μόνο με αλυσίδες, ενώ σημεία του δασικού δικτύου είναι απροσπέλαστα. 

 

Αλυσίδες απαιτούνται: 

▪ από το 65 έως το 98 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (Παλαιχώρι - Στρατώνι)

▪ από το 60 έως το 94 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (Παλαιόκαστρο -Ταξιάρχης - Αρναία)

▪ στις επαρχιακές οδούς Αγ. Προδρόμου - Σανών, Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδα, διασταύρωσης Βάβδου έως Βάβδο και Παλαιοχωρίου - Αγ.Νικολάου (από το 1 έως το 15 χιλιόμετρο)

▪ στη δασική οδό Ταξιάρχη - Παλαιόχωρας

▪ στο οδικό δίκτυο του Αγίου Όρους

🔔 Οι Φωταροί, ένα ξεχωριστό έθιμο αναβιώνει την Τρίτη 6 Ιανουαρίου στις 14.00, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, στο Παλαιόκαστρο Χαλκιδικής, για να χαρίσει γέλιο, αλλά και αναμνήσεις τόσο στους κατοίκους, όσο και στους επισκέπτες.

🎄 Θεατρική διάλεξη με θέμα: "Ο ρόλος της γυναίκας στη δραματουργία", με προσκεκλημένο ομιλητή τον θεατρικό συγγραφέα Άκη Δήμου, διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων Ν. Τρίγλιας, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2026 στις 18:00 στο Κλειστό Θέατρο Νέας Τρίγλιας. 🎅 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα