Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αργ. Τσακνής: "Είμαι ο μοναδικός ακομμάτιστος και απολύτως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Αριστοτέλη"

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη, Αργύρης Τσακνής αναφέρει τα εξής: 

"Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ισχυρός Αριστοτέλης» θα ήθελα να καταστήσω απολύτως σαφές, για άλλη μία φορά, ότι είμαι ο μοναδικός ακομμάτιστος και απολύτως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Αριστοτέλη.

Από την πρώτη μέρα της ενασχόλησής μου με τα κοινά ήμουν και παραμένω πιστός στη θέση μου ότι ο κομματικός εναγκαλισμός πνίγει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν επιτρέπει στις ιδέες να ανθίσουν.

Με ειλικρίνεια και σαφήνεια τοποθετήθηκα σχετικά με την πεποίθησή μου ότι θα καταρτίσω έναν συνδυασμό ικανών ανθρώπων, έτοιμων να εργαστούν για το καλό του τόπου μας, χωρίς να εξετάζω τις κομματικές τους καταβολές.

Η σύνθεση και μόνο αποτελεί για μένα τον δημιουργικότερο τρόπο να πορευτεί κανείς στο δρόμο της Αυτοδιοίκησης. Συνεπώς, θα ήθελα να δηλώσω ρητά ότι δεν σχετίζομαι με οποιοδήποτε δημοσίευμα ή αναδημοσίευση site ή blog σχετικά με την Παράταξή μας.

Προχωράμε, όλοι μαζί, από όπου και αν προέρχεται ο καθένας, για έναν Ισχυρό Δήμο Αριστοτέλη".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα