Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία ο προληπτικός έλεγχος μαστού και τεστ ΠΑΠ στο Δήμο Ν.Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας στα πλαίσια της συνεχούς παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών προς τους Δημότες , ξεκίνησε δράση Δωρεάν προληπτικών εξετάσεων ( μαστογραφία, ψηλάφηση, τεστ ΠΑΠ).

 

Η νέα αυτή δράση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Προποντίδας, που περιλαμβάνει την υλοποίηση δράσεων πρόληψης, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα Υγείας, με ιδιαίτερο βάρος στη σημασία της προληπτικής αντιμετώπισης ως ασπίδα προστασίας. 

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων,το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019,η κινητή μονάδα του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ήταν στη Ν.Καλλικράτεια, μπροστά από το Κέντρο Υγείας της Ν.Καλλικράτειας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ψηλάφησης μαστού, μαστογραφίας και τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες οι οποίες είχαν δηλώσει συμμετοχή στην δράση, από το εξειδικευμένο προσωπικό του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. 

 

Στη δράση είχαν δηλώσει συμμετοχή 200 γυναίκες εκ των οποίων οι 100 πραγματοποίησαν τις εξετάσεις το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στο Κέντρο Υγείας Ν.Καλλικράτειας ενώ οι υπόλοιπες πραγματοποίησαν τις εξετάσεις αυτές την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και η δράση θα ολοκληρωθεί με άλλες 2 επισκέψεις στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.     


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα