Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

"Ισχυρός Αριστοτέλης" η δημοτική παράταξη του Αργύρη Τσακνή

Το όνομα και το λογότυπο της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου, Αργύρη Τσακνή, παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού.

"Ισχυρός Αριστοτέλης", ένα δυναμικό όνομα με έντονο συμβολισμό, που περικλείει ολόκληρη τη φιλοσοφία αυτής της παράταξης.

 

Ο κ,. Τσακνής επεσήμανε:  

"Σε πρώτο πλάνο το όραμα να γίνει ο τόπος μας ακόμα περισσότερο γνωστός παγκοσμίως για το γεγονός ότι εδώ, στα Αρχαία Στάγειρα, βρίσκεται η γενέτειρα του μεγαλύτερου Έλληνα φιλοσόφου με παγκόσμια εμβέλεια. Ένας τόπος με μεγάλη ιστορία που του αξίζει ακόμα καλύτερο μέλλον. 

 

Ισχυρός Αριστοτέλης, με έμφαση στο λογότυπό του των σχετικών συμβολικών χρωματισμών των στοιχείων της πεμπτουσίας του Αριστοτέλη, που συμβολίζουν αντίστοιχα τη φωτιά, τη γη, τον αέρα, το νερό και τον αιθέρα. 

 

Ισχυρός Αριστοτέλης, με το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί, αφού πρόκειται για το επίσημο χρώμα εδώ και χρόνια του Δήμου Αριστοτέλη, υποδηλώνοντας τον φυσικό πλούτο αυτού του τόπου. 

 

Ισχυρός Αριστοτέλης, μια παράταξη που είναι αποφασισμένη να ενώσει, να ενισχύσει τις συνέργειες και να καταφέρει να μετουσιώσει τα καλύτερα στοιχεία αυτής της κοινωνίας σε αναπτυξιακές πολιτικές με άξονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας. 

 

Έχουμε σχέδιο, έχουμε μαζί μας το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό, ζούμε στον πιο ευλογημένο τόπο. Με όπλα μας όλα αυτά, θα πάμε τον τόπο μας μπροστά και δεν θα επιτρέψουμε βήματα οπισθοδρόμησης". 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα