Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Ε Επικαιρότητα

Πολύγυρος: Απρόσκλητος επισκέπτης εισέβαλε στο μπαλκόνι τους...

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Φόβος και τρόμος κατέλαβε τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας στον Πολύγυρο στη 1:30΄ τα ξημερώματα της Τετάρτης, που τηλεφώνησαν ταραγμένοι σε συγγενείς τους όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας απρόσκλητος επισκέπτης είχε τρυπώσει στην αυλή τους είχε... θρονιαστεί στο μπαλκόνι τους χωρίς να κινείται!

 

Όπως αναφέρει το protothema.gr, αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σπίτι έφτασαν δύο άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι προσπάθησαν να βάλουν χειροπέδες στον ηλικίας περίπου 50 χρόνων άγνωστο άνδρα για να τον προσάγουν στο τμήμα του Πολυγύρου. 

 

Εκείνος αντιστάθηκε, αλλά τελικά προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου κλήθηκε το ζευγάρι και τον αναγνώρισε.

 

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι είχε χάσει το λεωφορείο με το οποίο θα πήγαινε στην Αρναία όπου κατοικεί και αναγκάστηκε να καταφύγει στο μπαλκόνι για να προστατευτεί από την έντονη βροχή. Όμως, προέκυψε ότι πριν εισβάλει στην ιδιοκτησία των ηλικιωμένων είχε σταθεί στη μέση του δρόμου υποχρεώνοντας ένα ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο να σταματήσει εμποδίζοντας την πορεία του! Έτσι, αποφασίστηκε η εξέτασή του από ειδικούς για να διαπιστωθεί αν είναι ψυχικά διαταραγμένος. 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα