Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Λαμπρός εορτασμός των Θεοφανείων στα Ν.Μουδανιά -VIDEO-

Παρά το τσουχτερό καιρό γιορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια σε όλη τη Χαλκιδική, ενώ οι εκδηλώσεις επικεντρώθηκαν στα Ν. Μουδανιά όπως κάθε χρόνο.

 

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ν.Μουδανιών ιερούργησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος, ενώ στη συνέχεια τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στην παραλία της πόλης.

 

Τα παγωμένα νερά δεν πτόησαν έξι νέους που βούτηξαν για να πάρουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού. Για μια ακόμη χρονιά τα μέλη του παραρτήματος Χαλκιδικής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης συμμετείχαν στους εορτασμούς των Θεοφανείων στα Ν. Μουδανιά. Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παρέστησαν ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ο βουλευτής Χαλκιδικής , Γιώργος Βαγιωνάς, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου που παρακολουθούσαν την τελετή από τον προβλήτα.

 

 

Ο Μητροπολίτης έδωσε σε όλους την ευλογία του και έναν σταυρό. Η παραλία των Ν.Μουδανιών είχε αρκετό κόσμο, ενώ σκάφη από θαλάσσης με κόρνες γιόρταζαν τον αγιασμό των υδάτων. 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα