Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μπλοκαρισμένη η Εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου

Μεγάλα προβλήματα συνεχίζει να προξενεί η κακοκαιρία στη βόρεια Χαλκιδική. Η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου έκλεισε, καθώς αυτοκίνητα που δεν είχαν αλυσίδες έχουν μείνει στον δρόμο.

 

 Όπως λένε οι οδηγοί στο seleo.gr, στο σημείο του δρόμου λίγο πριν την Γαλάτιστα δεν είχε αρκετή ποσότητα αλατιού, με αποτέλεσμα να παγώσει ο δρόμος και οι απροετοίμαστοι οδηγοί να ακινητοποιήθουν μαζί με τα οχήματα τους. Στο σημείο είναι αστυνομικοί κι εκχιονιστικά που προσπαθούν να ανοίξουν κάποια δίοδο, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

 

Νωρίτερα περίμενε ταλαιπωρία για τους επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Ιερισσός. Μεταξύ Στρατονίκης και Στρατωνίου δεν μπορούσε να συνεχίσει την πορεία του λόγω πάγου στο οδόστρωμα και σφοδρής χιονόπτωσης αυτήν την ώρα.  Οι 30 επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

πηγή: seleo.gr, rthess.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα