Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος Σιθωνίας : Ο Γ. Τζίτζιος εγκαινίασε έργα 5 εκ. ευρώ στον Άγ.Νικόλαο

 Εγκαινιάστηκαν την Κυριακή το Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Νικολάου (κτίριο Ζηνόζη) και τα έργα γενικής ανάπλασης του οικισμού από το Δήμαρχο Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιος και τον πρόεδρο της Κοινότητας, γιώργο Παρδάλη, ενώ παραρβέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

"Τα έργα αυτά, που ο προϋπολογισμός τους φθάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλάξαν ριζικά την εικόνα του Αγίου Νικολάου, ο οποίος αναβαθμίζεται και αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο η ομορφιά και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική κληρονομιά.  Πιστεύουμε στον τόπο αυτό και στους ανθρώπους του και υλοποιήσαμε έργα και δράσεις που βελτιώνουν τη ζωή όλων, σε δύσκολους καιρούς για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση" ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος.

Τον Δήμαρχο Σιθωνίας τίμησαν για την προσφορά του στον Άγιο Νικόλαο, το ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας και οι σύσσωμοι οι Σύλλογοι του Αγίου Νικολάου. 

Τις εκδηλώσεις των εγκαινίων πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου Σιθωνίας, τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου και η χορωδία γυναικών του Αγίου Νικολάου. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα