Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στο "κόκκινο" απόψε η Χαλκιδική - Κυκλοφορία μόνο με αλυσίδες σε όλο το δίκτυο

Ενημέρωση -19.15-

Βυθισμένη στα χιόνια είναι απόψε η Χαλκιδική, καθώς λίγο πριν πέσει το σκοτάδι ένα ισχυρό κύμα χιονοπτώσεων έπληξε το νομό, ιδιαίτερα τις νοτιότερες περιοχές της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας, με αποτέλεσμα όσες προσπάθειες αποχιονισμού έγιναν νωρίτερα να πέσουν στο κενό...

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα στη Βάλτα έχει μισό μέτρο χιόνι, ενώ στο Ποσείδι και στη Ν.Σκιώνη σε σημεία το χιόνι κοντεύει το 1 μέτρο. Μεγάλη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης της Αγίας Παρασκευής αποκαταστάθηκε από συνεργείο του δήμου Κασσάνδρας πριν νυχτώσει. Δύο γκρέιντερ του δήμου συνεχίζουν τον αποχιονισμό. 

 

ΣΙΘΩΝΙΑ

Ίδια εικόνα στη Σιθωνία, όπου η Σάρτη και η Συκιά έχουν σκεπαστεί από μισό μέτρο χιόνι. Ο δήμος Σιθωνίας πριν πέσει η νύχτα απεγκλώβισε με μηχάνημα δύο κτηνοτρόφους στις περιοχές "Πετριότικο" και "Κουτλουμούσι". Στην επαρχιακή οδό, στην περιοχή "Άμπελος", στην ανηφόρα πριν το Πόρτο Κουφό γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού οχημάτων από μηχάνημα του δήμου. 

Η τροχαία με ανακοίνωσή της εφιστά την προσοχή των οδηγών διότι σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Χαλκιδικής η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αλυσίδες. Τα σχολεία αύριο θα είναι όλα κλειστά.

halkidikinews.gr

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα