Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

H Κατερίνα Ζωγράφου στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

Η περιφερειακή σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου αποτελεί το νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ).

Η ΕΝΑ εδώ και τρία χρόνια με την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα, με εκδηλώσεις για την την ανάπτυξη της κάθε περιοχής, για την επόμενη μέρα στη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σήμερα έχει ξεπεράσει τα 300 αιρετά μέλη σε κάθε μέρος της Ελλάδος.

 

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) καλωσορίζει την κα. Κατερίνα Ζωγράφου, τονίζοντας για άλλη μια φορά την παρεμβατική της παρουσία σε κάθε περιοχή της χώρας, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, επιτυχημένους επαγγελματίες και επιστήμονες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και όπου θα συνεχίσει να επιδιώκει την αναπτυξιακή προοπτική των τοπικών κοινωνιών, να αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους προς όφελος της προόδου και της ανάπτυξης, για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα