Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Η ΕΟΔ Χαλκιδικής έκοψε την πίτα - Δωρεά απινιδωτή στην Ομάδα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, στα γραφεία της Ομάδας, στο λιμάνι των Ν.Μουδανιών.

 

Μετά τη ρίψη του Σταυρού, επισκέφτηκε την ΕΟΔ ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος, ο οποίος  ευλόγησε την πίτα της Ομάδας, ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλα τα μέλη.

 

Κατά τη σημερινή εκδήλωση ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Νέας Προποντίδας παραχώρησε τη χρήση ενός φορητού απινιδωτή στην ΕΟΔ Χαλκιδικής για τις ανάγκες της Ομάδας. Ο πρόεδρος του ΟΠΑ, Μανώλης Μπέης παρουσία και του δημάρχου, Μανώλη Καρρά εξήρε το κοινωνικό έργο της ΕΟΔ και τόνισε ότι ο δήμος θα είναι αρωγός στο έργο τους.

 

Το παράρτημα της ΕΟΔ Χαλκιδικής ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2001 με έδρα τα Ν. Μουδανιά.  Δραστηριοποιείτε σε όλους τους τομείς της Ε.Ο.Δ. δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο Τμήμα Υγρού Στοιχείου.

halkidikinews.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα