Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Έκοψαν την πίτα τους οι υπάλληλοι της ΠΕΧ παρουσία του περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Παρουσία του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και όλων των περιφερειακών συμβούλων και του προεδρείου του συλλόγου των υπαλλήλων της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πίτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.

 

Ο Σύλλογος βράβευσε 3 μαθητές υπαλλήλων που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο με έπαινο και χρηματικό συμβολικό ποσό 100 ευρώ!

Την πίτα έκοψε ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος ευχόμενος καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους. Το φλουρί των Διευθύνσεων κέρδισε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και το φλουρί των υπαλλήλων, ο Παναγιώτης Ουρανός από την Δ/νση Υγείας, του οποίου τα δώρα είναι 5 μέρες άδεια, ένα διήμερο στην Απολυμένη πέτρα, στον Ταξιάρχη και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα!

Ο κ. Τζιτζικώστας εκτός από ευχές για καλή χρονιά τόνισε ότι η Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας χάρη στους υπαλλήλους της βγήκε πρώτη στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ και είναι πρώτη και στο νεό ΕΣΠΑ με 13% απορροφητικότητα, έναντι 8% της Περιφέρειας Αττικής που έρχεται δεύτερη.

halkidikinews.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα