Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Κοπή βασιλόπιτας και βράβευση των μαθητών στο δήμο Ν.Προποντίδας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η η κοπή της βασιλόπιτας του δήμου Ν.Προποντίδας και η βράβευση των αποφοίτων του γενικού λυκείου Ν.Μουδανιών και του επαγγελματικού λυκείου Ν.Μουδανιών που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του Ιουνίου 2016 και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Το εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδια που απέδωσαν εξαιρετικά η δημοτική Χορωδία Ν.Μουδανιών και η χορωδία του συλλόγου γυναικών Πορταριάς. Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς ευχήθηκε ο καινούριος δρόνος να είναι ειρηνικός, δημιουργικός, γεμάτος με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία για όλους.

Ιδιαίτερο και σημαντικό μέρος της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των αποφοίτων του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Ν.Μουδανιών που είναι πλέον φοιτητές και σπουδαστές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. 

Ο  κ. Καρράς έδωσε συγχαρητήρια για τον αξιέπαινο, επίπονο και διαρκή αγώνα των μαθητών με σκοπό την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις, για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σχολεία του δήμου Ν.Προποντίδας από το εκπαιδευτικό προσωπικό και επίσης στους γονείς των μαθητών για τον κόπο και την αμέριστη συμπαράσταση στα παιδιά τους.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα