Κυριακή, 09 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Eυχές του Δημάρχου Κασσάνδρας, Β,Κυρίτση για τη νέα σχολική χρονιά

Σε σχολεία της Κασσάνδρειας βρέθηκε ο δήμαρχος, Βασίλης Κυρίτσης για τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς. Σε μήνυμά του αναφέρει:

 

"Εύχομαι σε όλους τους μαθητές να έχουν ένα εύρυθμο και εποικοδομητικό έτος για τη σχολική χρονιά 2018-2019.
Όπως σε κάθε νέο σχολικό έτος έτσι και φέτος θα ανοιχτούν για όλα τα παιδιά ορίζοντες για καινούργιες εμπειρίες αλλά και ευκαιρίες.
Οι μικροί μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να πάρουν τις βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον τους και την κοινωνική εναρμόνιση για τη ζωή τους εκτός οικογένειας. Οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε γυμνάσια και λύκεια να βρουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να συμπληρώσουν τη βασική τους εκπαίδευση με τα αναγκαία εργαλεία. Αυτές τις βάσεις προσπαθήσαμε να βάλουμε ως δημοτική αρχή και τα καταφέραμε σε σημαντικό βαθμό με τις εξής παρεμβάσεις στο χώρο της παιδείας:
- Η κατασκευή και προσθήκη 2 αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Ν.Φώκαιας,
-Η κατασκευή νηπιαγωγείου στη Ν. Φώκαια.
- Η κατασκευή νηπιαγωγείου και παιδικού σταθμού στην Κασσάνδρεια
-Η κατασκευή και προσθήκη σχολικών αιθουσών στο Δημοτικό Καλάνδρας.
- Η κατασκευή και προσθήκη σχολικών αιθουσών στο Δημοτικό Καλλιθέας,
- Η ίδρυση Λυκείου Πευκοχωρίου.
Η μεγαλύτερη αναγνώριση όμως των προσπαθειών μας είναι η ένταξη προς χρηματοδότηση του νέου Λυκείου Κασσάνδρειας που είναι ότι πιο άρτιο και σύγχρονο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στο μαθητικό δυναμικό του τόπου μας."

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα