Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία στον Αγ.Μάμα - Κλειστή η επαρχιακή οδός

Διαμαρτυρία στον κόμβο του Αγίου Μάμαντος πραγματοποίησαν κάτοικοι του χωριού με αποτέλεσμα να κλείσει η επαρχιακή οδός Μουδανιών - Σιθωνίας για τουλάχιστον μία ώρα.

 

Οι κάτοικοι έχουν εκφράσει πολλές φορές την αγωνία τους για το φόρο αίματος που πληρώνει το χωριό τους στον συγκεκριμένο κόμβο. Δεκάδες τροχαία έχουν σημειωθεί εκεί και οι κάτοικοι πλέον ζητούν τη δημιουργία ανισόπεδου κόμβου για την αποφυγή ατυχημάτων ή τουλάχιστον να τοποθετηθούν φανάρια.

Τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας  παρέμειναν κλειστά από τις 10:45 και δύο περίπου ώρες. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Σιθωνία γινόταν μέσω του οικισμού του Αγίου Μάμαντος με υπόδειξη της τροχαίας.

 

Στο μεταξύ, η κίνηση των οχημάτων προς Κασσάνδρα και Σιθωνία παραμένει αυξημένη. Αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται σε Νικήτη, Καλλιθέα και Κρυοπηγή για τηv διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

🏛️ Με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από τον θάνατο του Πολυγυρινού ζωγράφου Γεωργίου Παραλή, το Δ.Σ. της Εταιρείας Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου προσκαλεί το κοινό σε μια εκδήλωση μνήμης αφιερωμένη στο έργο και την καλλιτεχνική του παρακαταθήκη. Κυριακή 8 Μαρτίου στις 18:30 το απόγευμα, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Πολυγύρου

🎭 Το θεατρικό δρώμενο «Φωνές Γυναικών» παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Ρόδων την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 19:00 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, σε κείμενα Σοφίας Ισαακίδου και σκηνοθεσία Βίκης Κίτσιου. Το θεατρικό δρώμενο παρουσιάζεται στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Ρόδων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα