Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ν.Μαρμαρά και άλλες παραβάσεις

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Ν.Μαρμαρά, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων από μικτά κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, ένας 31χρονος αλλοδαπός και μία 24χρονη αλλοδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν, 7,1 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα κρυσταλλικής αμφεταμίνης και ναρκωτικά χάπια ecstasy.

 

Επίσης, χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο ημεδαπές ηλικίας 31 και 30 ετών, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν από κατάστημα διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 157 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

 

Συλλήψεις για παρεμπόριο   

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 36, 31 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να διαθέτουν προς πώληση 432 είδη παρεμπορίου (είδη ένδυσης, γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων κ.α.), τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον από την κατοχή τους κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 695 ευρώ, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα