Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Ε Επικαιρότητα

Νέα στοιχεία για το ατύχημα με ταχύπλοο στην Αμμουλιανή

Φως στην υπόθεση τραυματισμού ενός νεαρού Βούλγαρου χθες στην Αμμουλιανή έριξε το Λιμενικό Σώμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η λέμβος στην οποία επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 24 και 22 ετών προσέκρουσε σε βραχώδη περιοχή όπου και ακινητοποιήθηκε με τους επιβαίνοντες να πέφτουν στη θάλασσα, στην περιοχή «ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΜΟΣ» στην Αμουλιανή.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Ουρανούπολης με το ιδιωτικό θαλάσσιο μέσο «ΣΙΛΕΙΑ ΙΙ» Τ.Ι. 33Α , όπου διαπίστωσε τον τραυματισμό του 22χρονου στο αριστερό πόδι.

Ιδιώτης ιατρός που είχε ενημερωθεί από τη Λιμενική Αρχή παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Τρυπητής και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου για ιατρική περίθαλψη.

Η 24χρονη χειριστής της μηχανοκίνητης λέμβου «ΓΙΑΝΝΗΣ» Σ.Ι. 60 Α΄ οδηγήθηκε στη Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης όπου κατόπιν αλκοομέτρησης διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό 0,41 mg/l.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα