Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Τετραπλή καραμπόλα στη Μουδανιών - Άρχισε η επιστροφή με προβλήματα

Καραμπόλα με τέσσερα αυτοκίνητα σημειώθηκε  μετά τις 2 το μεσημέρι στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στο ύψος της εξόδου της Ν. Τρίγλιας με κατεύθυνση προς Ν.Μουδανιά. Ευτυχώς από τη σύγκρουση των οχημάτων προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές. 

Η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο από τη μία λωρίδα, ενώ η κίνηση είναι αυξημένη λόγω της κακοκαιρίας.

 

Στη Σιθωνία η κατάσταση στην επαρχιακή οδό από τις 3 το μεσημέρι ήταν εφιαλτική για τους οδηγούς. Το μπουρίνι που ξέσπασε από τις 2 και μετά οδήγησε πολλούς στο να φύγουν από τις παραλίες και να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Από το φανάρι της Νικήτης η ουρά έφθανε μέχρι την παραλία Καλόγριας και χιλιάδες οδηγοί πήγαιναν σημειωτόν, ενώ άλλοι έψαχναν να βρουν εναλλακτικές διαδρομές από παρακαμπτήριες. 

Η τροχαία στο φανάρι της Νικήτης δίνει προτεραιότητα σε όσους έχουν κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. 

 

Στην Κασσάνδρα ουρές αυτοκινήτων σχηματίζονται από το φανάρι της Καλλιθέας, ενώ χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται στο χιλιόμετρο μετά την Ποτίδαια προς Ν.Μουδανιά, παρά τη διεύρυνση του ρεύματος κυκλοφορίας με κώνους. 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα