Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις σε Χαλκιδική και Πέλλα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (4 Ιουλίου 2018) στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Πέλλας, για καλλιέργεια κάνναβης.


Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 47χρονος ημεδαπός, κρατούμενος στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, ο οποίος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 28 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Επίσης στον ίδιο χώρο εντοπίσθηκαν ακόμη 24 δενδρύλλια κάνναβης που κατείχε ο 47χρονος στο στάδιο της αποξήρανσης, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 446 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.


Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, διότι σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής σε περιοχή της Πέλλας, καλλιεργούσε 43 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,6 μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα