Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωση στα Ν.Μουδανιά και η απάντηση της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής σχολίασε σήμερα τη χθεσινή συγκέντρωση για τη Μακεδονία στην πλατεία των Ν.Μουδανιών. Χαρακτηριστικά η Νομαρχιακή αναφέρει:

 

"Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό», διοργανώθηκε και στα Ν. Μουδανιά με την υποστήριξη του δήμου Ν. Προποντίδας.  Τόσο οι διοργανωτές όσο και τα τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η συγκέντρωση ήταν «μαζική, πρωτόγνωρη και ότι η πόλη των Μουδανιών βούλιαξε». Από πανοραμική όμως λήψη – όπως μπορείτε να δείτε στο video – και μάλιστα κατά την διάρκεια των ομιλιών, όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται αλλά είναι εμφανές ότι ούτε τα μέλη της ΝΔ Χαλκιδικής δεν ήταν εκεί.

Κατά τα λοιπά, για ακόμη μια φορά έγινε σαφής η σύμπλευση της ΝΔ του νομού με τη Χ.Α. και το «ψάρεμα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα «θολά νερά» του εθνικισμού…"

Στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής απάντησε η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, η οποία αναφέρει: 

 

"Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε ανακοινώσεις που μόνο σκοπό έχουν να διχάσουν, ωστόσο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής κατέκτησε νέα επίπεδα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας με την ανακοίνωση της.
Τα χθεσινά συλλαλητήρια, όπως και τα προηγούμενα, δεν διοργανώθηκαν από κόμματα αλλά από πολίτες που αγωνιούν για την τύχη του τόπου τους.


Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τη συμμετοχή μας σε αυτούς που προσβάλουν την ιστορία του τόπου μας και στηρίζουν περισσότερο τα συμφέροντα της γείτονος χώρας πάρα της πατρίδας μας.


Ήμασταν εκεί για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Μακεδονίας. Και πάλι θα είμαστε εκεί όσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να αγνοεί τη βούληση των Ελλήνων και να εμμένει στις ιδεοληψίες της.


Όσοι ήταν εκεί κατανοούν, όσοι αρέσκονται στο να χαρακτηρίζουν ανθρώπους που ανησυχούν για την πατρίδα τους ως "αμόρφωτα εθνίκια", μπορούν να συνεχίσουν τη λάσπη και τη μικροπολιτική από απόσταση, αφού αυτό ξέρουν καλύτερα και δεν έχουν πια καμιά επαφή με τις ανησυχίες των συμπολιτών τους".

φωτο/video Γ. Σαρακατσάνος

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα