Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Ξεκίνησε το έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης του Πολυγύρου

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οικιστικό σύνολο του Πολυγύρου, για την κατασκευή του μεγάλου και σοβαρού έργου για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1.227.000 ευρω και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


"Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας, γιατί οι χρηματοδοτήσεις για τις εν γένει υποδομές (‘υδρευση, αποχέτευση, αντιπλημμυρικά, ασφαλτοστρώσεις) δεν γίνονται ταυτοχρόνως, ώστε να υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλα άνα χρονικά διαστήματα που απέχουν πολύ μεταξύ τους.

Παρά ταύτα μέλημά μας είναι η ολοκλήρωση όλων των υποδομών, ώστε ο Πολύγυρος καθώς και τα υπόλοιπα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα να αποκτήσουν επιτέλους τις υποδομές που τα κατατάσσουν σε ένα σύγχρονο και με ποιότητα ζωής Δήμο, με τη βοήθεια , υπομονή και στήριξη όλων μας" αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα