Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το "ορφανό" χιλιόμετρο στο δρόμο Μουδανιών - Ποτίδαιας θα συνεχίζει να ταλαιπωρεί

Αργεί κι άλλο η κατασκευή του ενός χιλιομέτρου του δρόμου Μουδανιών - Ν. Ποτίδαιας και έτσι κι αυτό το καλοκαίρι η ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς θα είναι αναπόφευκτη.

 

Υπομονή τουλάχιστον έναν χρόνο πρέπει να κάνουν οι οδηγοί για την ολοκλήρωση του νέου οδικού άξονα που οδηγεί από τα Νέα Μουδανιά στην Καλλιθέα και την Κασσανδρεία, καθώς απομένει η κατασκευή μόλις ενός χιλιομέτρου λίγο έξω από την Ποτίδαια.

 

Οι διαδικασίες δημοπράτησης μπορεί και να ολοκληρωθούν φέτος το καλοκαίρι. Αν όλα πάνε καλά το καλοκαίρι του 2019 πιθανόν να έχει παραδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία, ανέφερε ο αντινομάρχης, Γιάννης Γιώργος, μιλώντας στην ΕΡΤ3.

 

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι ζητούν να ληφθούν μέτρα για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο του νομού που είναι απαρχαιωμένο και δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες των χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται το καλοκαίρι τη Χαλκιδική.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα