Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

"H γιορτή της θάλασσας" στο Στρατώνι

Με επίκεντρο την ντόπια ψαροπαραγωγή, η επικεφαλής chef του KOUZINA Ντίνα Νικολάου και μέλη του Ναυταθλητικού Ομίλου Στρατωνίου παρουσίασαν στο κοινό λόγους και τρόπους ψησίματος πελαγίσιων ψαριών. Πιο δημοφιλής από αυτούς αναδείχθηκε εκείνος που τα μπερδεύει με άγρια χόρτα του Αριστοτελικού Όρους, ανακατεύοντας το ιώδιο του Ακάνθιου Κόλπου με βουνίσιες μυρωδιές!

 

Το γραφικό λιμανάκι του χωριού γέμισε με μουσικές και χορούς παιδιών, που με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και την κορυφή του Άθωνα, παρουσίασαν υπέροχες σύγχρονες χορευτικές εκδόσεις του Ζορμπά!

 

Γάλλοι εκπρόσωποι Τύπου κατέγραψαν την απέριττη και αυθεντική «γιορτή της θάλασσας», προκειμένου να τη συμπεριλάβουν στα έντυπα αφιερώματα που θα δημοσιεύσουν τον επόμενο Σεπτέμβριο στη Γαλλία, την ίδια στιγμή που μέλη του Συλλόγου Γυναικών του χωριού πρόσφεραν στους επισκέπτες θαλασσινά μεζεδάκια, ιδανικά για βραδινό τσιμπολόγιμα!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα